ул. Цар Асен 7
Карлово,
България
24.8087399999999
42.6449369
UserLikes
Име: АСОЦИАЦИЯ НА УЧЕНИ И СПЕЦИАЛИСТИ СЪС СВЕТОВНАТА АКАДЕМИЯ НА НАУКИТЕ - САН МАРИНО AIS – БЪЛГАРИЯ
Адрес: Карлово, ул. Цар Асен 7
Телефони: text to image
E-mail: text to image
Отрасъл: Образование
Дейност:

Езиково и професионално обучение,организиране на международен научно-технически информационен обмен

Ключови думи: езиково, обучение, организиране, международен, научно


Галерия

АСОЦИАЦИЯ НА УЧЕНИ И СПЕЦИАЛИСТИ СЪС СВЕТОВНАТА АКАДЕМИЯ НА НАУКИТЕ - САН МАРИНО AIS – БЪЛГАРИЯ
  • catalog.bg
  • АСОЦИАЦИЯ НА УЧЕНИ И СПЕЦИАЛИСТИ СЪС СВЕТОВНАТА АКАДЕМИЯ НА НАУКИТЕ - САН МАРИНО AIS – БЪЛГАРИЯ

За нас

Асоциация на учени и специалисти за сътрудничество със Световната Академия на науките-сан Марино/AIS –България /
Езиково и професионално обучение,организиране на международен научно-технически информационен обмен организиране на международни научно практически симпозиуми и научно-учебни сесии, сътрудничество с български и чуждестранни университети .Като представлява в България интересите на Световната Академия на науките, сътрудничи за практическото приложение на международния език Есперанто в професионалната дейност. Преводаческа дейност ,патентни проучвания, екологически експертизи.

AIS- България като Филиал на Световната Академия на науките- Сан Марино юридически е регистрирана в България на 24.03.2000г./4099/и е вписана в Регистъра на сдружения с нестопанска цел.
AIS-България е единствената в страната научно обществена организация , която признава като основни езици в своята дейност български и международния език Есперанто и активно работи вред научните кадри и специалисти от различни клонове на обществената и практическа дейност за практическото приложение на Есперанто като контактен език между българските учени и специалист със своите колеги в чужбина.

Световната Академия на науките/AIS/ - Сан Марино е обществена, научно-културна организация в която членуват видни учени от различни страни в света, признаващи като официални езици
АСОЦИАЦИЯ НА УЧЕНИ И СПЕЦИАЛИСТИ СЪС СВЕТОВНАТА АКАДЕМИЯ НА НАУКИТЕ - САН МАРИНО AIS – БЪЛГАРИЯ
Международния език Есперанто наравно с италиански немски, английски , руски и френски дейци на културата../ В Карлово /където е седалището на AIS - България/се организират ежегодно научно-учебни сесии на Академията и симпозиуми. Съвместно със Световната Православна есп.Лига -TOLE, Световната католическа есп.Лига,Световната християнска есп.Лига и Световната есп.комисия по проблемите на екуменизма, AIS- България организира симпозиумите Религията против тероризма, войните и насилието и Ролята на религията за развитието на човешката култура и цивилизация, в които симпозиуми взеха участие християни и мюсюлмани. Общо участие на представителите на различните религии страни показа пред световната общественост, че вярващите, независимо какво вероизповедание изповядват са единни в борбата срещу тероризма и войните и всички религии са допринесли за развитието на световната култура и цивилизация. АIS- България организира вече втора година Световни Симпозиуми Възможности за приложението на Есперанто като контактен език в професионалната дейност с официални езици български и Есперанто , а работни езици- езика на всяка нация ,чиито участник не владее Есперанто, които симпозиуми преминаха успешно при голям интерес от страна на обществеността и ръководните органи на страната.В симпозиумите взеха участие видни български и чуждестранни учени и дейци на културата..



 
Открийте ни в Google+